Maart 2018

Extra training

De afgelopen weken ben ik in gesprek geraakt met verschillende trainers van andere schutters.

In overleg met mijn talententrainster heb ik besloten dat ik af en toe bij een trainer in Bemmel ga mee trainen. Zij hebben goed contact met elkaar en kunnen samen meer bereiken dan een trainer. Ik ben dus vorige week afgereisd naar Bemmel voor een extra training.

Er is eerst gekeken naar mijn oude houding,  Ik stond altijd met een holle rug en dat kan op lange termijn rugklachten veroorzaken.

Het eerste dat we dus gedaan hebben is zorgen dat ik weer met een rechte rug in mijn houding sta.Maar ja als je een ding verandert, klopt meestal de rest ook niet meer. Er moesten dus ook een aantal dingen aan mijn wapen versteld worden. De schouderhaak is iets omhoog gekomen en de handplaat is ook iets scheef gezet. De bedoeling is nu dat ik in de juiste houding kom te staan, zonder dat ik mijn hoofd schuin moet houden. Aan het eind van de avond is dat aardig gelukt. Nu is het zaak dat ik de houding weer eigen ga maken. 
De laatste paar trainingen heb ik gemerkt dat deze houding beter is dan zoals ik eerst stond.

Ik merk wel dat de controlepunten tijdens het inzetten nog wat laat liggen en dat word dan ook het volgende waar ik op ga trainen..

PARDINI NEDERLAND
Naaldwijkseweg 24 2291PA Wateringen
Tel.: 0174.293.693
Mail: info@pardini.nl

Openingstijden:
Dinsdag - vrijdag: 13:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur

Wij zijn gesloten op:
Koningsdag 27 april 2023,
van Hemelvaartsdag 18 mei
t/m 21 mei 2023.
en 23 en 24 juni 2023

 

 

 

De in deze site getoonde wapens worden uitsluitend geleverd via een erkende wapenhandel. Indien uw vaste leverancier ze niet op voorraad heeft kan hij ze bij ons bestellen.